Bakery by Vendelbo

Hør hvordan CBIT Baker sparer Anders Kühne Thoby og hans bageri, Bakery by Vendelbo, for timer af administrativt arbejde hver uge. Hør om fordelene ved at have et kasseapparat, der arbejder sammen med produktionen og muligheden for at effektivisere arbejdet med følgesedler og fakturering.

Haals Bageri

Haals Bageri i Nordjylland bruger bl.a. CBIT Baker til at se vigtige statistikker om deres forretning. De fortæller om den service, der fulgte med efter, at de havde valgt CBIT Baker – herunder installation af hardware og oplæring i CBIT Baker’s funktioner. Derudover fortæller de om glæden ved at have supportmuligheder 24/7.

Holms Bager

Holms bager bruger bl.a.  CBIT Baker i deres produktionsafdeling. Ejer, Morten Holm, fortæller, hvordan Holms Bager har optimeret produktionen og gjort bestillingsarbejdet lettere, efter de er begyndt at bruge CBIT Baker i deres butikker.

Michael H. Konditoriet

Hør om fordelene ved at have din helt egen app med muligheden for at følge dit daglige salg direkte på din smartphone eller tablet. Du får adgang til en række statistikker. Michael Hjort fra Michael H. Konditoriet i Gentofte bruger appen dagligt, og det giver ham en række fordele, han ikke vil være foruden.

Vil du vide mere?

Indtast dine kontaktoplysninger herunder, så kontakter en af vores medarbejdere dig så hurtigt som muligt.