"Resultater der kan ses direkte på bundlinjen"

“Jeg bruger CBIT Baker i mine 3 forretninger og har fra starten af fokuseret på at reducere vores madspild. Systemet registrerer de forskellige typer af madspild, sådan at vi producerer det rigtige hver nat. Det sikrer mindst muligt madspild, samtidig med at jeg sparer penge på råvarer og arbejdsløn. Det kan ses direkte på bundlinjen.”

Martin Daniali, Ejer af Brødflov

OPTIMÉR DIN BAGERFORRETNING


Brugervenligt kassesystem

Vores brugervenlige kasse sikrer dig en hurtig, sikker og nem betjening. Al data gemmes på kassen, så I altid har det til rådighed.

Nyhedsbreve og tilbudskampagner

Du kan sende tilbudskampagner og nyhedsbreve ud til dine kunder på e-mail og sms. De kan nemt målrettes til at ramme specifikke kunder.

Følg den daglige omsætning

Du kan følge din generelle omsætning via CBIT Baker App og web-login. Har du flere filialer, kan du nemt holde styr på den daglige omsætning i de enkelte forretninger.

Reducér dit madspild

Du får en grundig introduktion til alle funktioner, når du skal i gang med CBIT Baker. Alle medarbejdere får tilbudt online undervisning. Vi sætter kunderlister op for jer.

Lav din egen kundeklub

Med en kundeklub kan du sende tilbud ud til kunder via e-mail og sms. Det øger dig daglige salg og giver dig flere tilbagevendende kunder.

Salgs- og medarbejderstatistikker

Statistikmodulet giver dig overblik over alt fra medarbejderstab til salg. Du kan let tilgå statistikker over omsætning pr. vare, filial medarbejder og meget mere.

Online bestilling

Giv dine erhvervskunder mulighed for at bestille online. Det gør det lettere for dine kunder at foretage større bestillinger, og du kan nemmere planlægge din produktion.

Sælg kaffe til kagen

Sælger du kaffekort, kan du sælge 10 kopper kaffe på én gang. Det giver samtidig flere tilbagevendende kunder. Dertil er det langt fra alle, der får brugt alle deres klip.

FÅ MERE TID TIL AT VÆRE BAGER


Automatisk bogføring

Når kassen lukkes, bogføres dagens omsætning automatisk. Du spares for mange timers arbejde og undgår samtidig tastefejl.

Få overblik over produktionen

CBIT Baker gør det muligt at flette flere forskellige bestillingskilder sammen. Det giver et bedre overblik over den samlede produktion.

Økonomiintegration

CBIT Baker kan integreres med Dinero og E-conomic. Vi registrerer al omsætning, så du kan nøjes med et cloud-baseret økonomisystem.

Få overblik over din forretning

Nye produkter og nye medarbejdere oprettes og ændres ét sted. Det er let at opdatere listen over ansatte, tilføje nye produkter og ændre priserne.

Fakturér dine kontokunder

Med et enkelt klik kan du fakturere alle dine kontokunder, som efterfølgende modtager deres faktura på mail.

Automatisk bogføring

Alle indtægter bogføres automatisk. Du mindsker risikoen for at lave tastefejl, får mere tid til behandlinger og sparer penge på din revisorregning.

Hold øje med svindel

CBIT Baker hjælper dig med at holde øje med svindel. Er der indikationer på mistænkelig adfærd, hjælper CBIT Baker med at holde dig underrettet.

EAN-fakturering

Med EAN-fakturering kan du nemt og hurtigt sende fakturaer til offentlig institutioner og virksomheder tilmeldt NemHandel. Det gøres direkte fra kassesystemet.

Datasikkerhed

CBIT Baker er et cloud-baseret system, der automatisk laver en backup al din data. Du har altid gamle kvitteringer ved hånden og slipper for at skulle bekymre dig om nedbrud.

Du har adgang til alle kvitteringer

Alle kvitteringer gemmes i CBIT Baker’s system. Du har adgang til alle kvitteringer via computer og kan sende dem på mail til dine kunder.

INFORMÉR DINE KUNDER


Allergeneinformation

CBIT Baker’s kassesystem kan integreres med CBP Pro, så du og dine medarbejdere kan informere dine kunder om allergener direkte fra kassen.

Næringsdeklaration

CBIT Baker’s kassesystem indeholder informationer omkring produkternes næringsindhold. Du kan sende oplysningerne til kunderne på bon eller sms.

Få styr på din egen kontrol

Opsæt en kontrolplan der registrerer målinger, som ekspedienterne bliver mindet om.

Vil du vide mere?

Indtast dine kontaktoplysninger herunder, så kontakter en af vores medarbejdere dig så hurtigt som muligt.